Audi uusi R8 convertible spy kuvia altistuksen

- Jul 19, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukko Audi R8 Spyder ajokoe spy kuvasi merentakaisten media. Uusi auto on tehty jonkin verran säätö ulkoasu, joka näyttää enemmän impactful ja on arvata jotta olla paljastaa 2018 loppuun.

Spy kuvia näkökulmasta uuden auton käyttää kuusikulmainen suuri suu Ilmastointi saanti etusäleikkö, joka on tasaisempi kuin nykyinen malli. Muoto on samanlainen kuin uusi A8 perheauto. Ilmanottoaukot molemmin puolin uuden auton peruutettu musta pystysuora kaistale suunnittelu ja muuttaa sama epäsäännöllinen grid muoto kuin säleikkö. Lisäksi uuden auton etu-huuli-osa on uusittu.

Lopuksi uuden auton hyväksyy horisontaalisten takavalo ryhmämuoto ja Säleikkö on kautta tyyppi suunnittelu. Spoileri on suurempi kuin nykyinen malli ja odotetaan tehokkaasti parantaa aerodynamiikkaa. Uusi auto on varustettu enemmän tukeva kahdenvälisten kaksi-out pakokaasun asettelua, joka näyttää määräilevä.

Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden spekulointia uuden auton odotetaan edelleen varustettu 5,2 L V10 moottori suurin teho 540 hp ja huippu-vääntömomentti 540 N•m. Siirtoverkon uuden auton edelleen vastaa 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto.