Audi uusi Q3 ei vakooja kuvia altistuminen tai debyytti lokakuussa

- Jul 10, 2018-

Muutama päivä sitten eräät ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat joukon Audiin uusia Q3: n fake vakooja kuvia. Uuden auton koko on myös kasvanut. On todettu, että se paljastetaan tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.


Ulkonäköä ajatellen uuden auton etupinta hyväksyy suurikokoisen monikulmaisen ilmanottoaukon. Uudelleen säädetyn ajovalojoukon muoto ja sisäinen rakenne muuttuvat. Uusi auto on varustettu kahdella erilaisella LED- ja halogeeni-ajovalojen versiolla.


Häntä on paljon suoria viivoja. Kokonsa suhteen uuden auton koko on hyvin lähellä Q5: n tasoa. Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uudella autolla on 50 mm: n akseliväli ja pituus ja leveys kasvavat 60 mm: n ja 50 mm: n välillä.


Sisäänrakennuksessa uudella Q3: n sisustuksella on uusi kolmipyöräinen ohjauspyörä, ja kromattopäällysteen alla on leikattu muotoilu. Keskikonsolissa on myös täydellinen LCD-mittaristo.


Voimassa oleva uusi Q3 on rakennettu MQB-alustalle tai jakaa voimansiirto Volkswagenin kanssa, joka on varustettu 1.5T / 2.0T-moottorilla ja jolla voi olla myös plug-in-hybridi-versio. Uusi auto odotetaan debyyttikseen vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä.

Audi new Q3 .jpg