Audi uusi Q3 alhainen pseudo vakooja kuvia altistuminen

- Jul 07, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat ryhmän Audiin uusimman Q3: n viimeisimmät testivideot valokuvista verrattuna edelliseen, uusi auto on hiipunut naamiointiin. Vakoilukuvat osoittavat, että sillä on dynaamisempi muotoilu. Aiempien uutisten mukaan auton odotetaan alkavan tämän vuoden lokakuussa avatussa Pariisin autonäyttelyssä.

Tästä vakoojakuvasta näemme lisää yksityiskohtia uudesta autosta. Se on rakennettu Audiin viimeisimmän suunnittelun kielen avulla. Suurten suutinsäleikön reuna on terävämpi ja täysi LED-etuvalojen ryhmä on terävä muoto molemmin puolin. Samaan aikaan uuden auton etuosassa on kaksi ilmanottoaukkoa ja molemmin puolin monimutkaiset linjat, jotka näyttävät olevan paljon muodikkaampia kuin nykyiset mallit.

Tunnetuista sisätilojen vakoojakuvien perusteella uusi autokeskikonsoli on muuttunut maanjäristyksiksi. Uusi Q3 tai nykyisen mallin keskusohjausnäytön jousitus, joka on korvattu pienemmällä suurella kosketusnäytöllä. Uuden auton oven ja kojelaudan ympärillä olevat alueet ovat kaikki hopeoitua kromatuotetta, joka näyttää nykyistä malliltaan tarkempaa. On syytä mainita, että Audiin perhe-tyylinen täysi LCD-laite näkyi myös uudella Q3: lla, ja teknologian tunnetta on kaksinkertaistunut.


Mitä tulee tehoon, uuden Audi Q3: n odotetaan korvaavan nykyisen 1.4T-moottorin 1.5T moottorilla ja tarjoavat sekä 128 hv: n ja 148 hv: n suurimman tehon. Samanaikaisesti 2.0T-moottorin odotetaan myös jatkavan. Lisäksi uusi auto on saatavilla myös plug-in-hybridiversiona. Samaan aikaan ulkomaiset tiedotusvälineet totesivat myös, että vastuuvapausluvan takia auto ei saa käynnistää dieselversiota.


74.png