Audi uusi A4L kokoonpano altistuksen

- Aug 06, 2018-

Muutama päivä sitten saimme Audin uusi A4L kokoonpanotiedot virkamies. Uusi auto kaksi uusia väriyhdistelmiä ja on mukautettu mitä kokoonpanon. On todettu, että uuden auton käynnistää kuusi mallia, korkein hinta enintään 420,000 yuania.

 

Kannalta ulkonäkö uuden auton periaatteessa ei ole juurikaan muuttunut, mutta ilmanottoaukot molemmin puolin 45 TFSI-mallin etupuskuri on monimutkaisempi ja kolmiulotteisen muodon suunnittelu, joka on visuaalisesti urheilullinen ja edistää aerodynaaminen optimointi. Muoto auto-puolella ja auton takana ovat pohjimmiltaan sama kuin nykyinen malli ja ei mitään ilmeisiä muutoksia.

 

Uusi auto on lisännyt Tianyun ash ja Vegas keltainen väri vastaavat kokoonpano, ja koko järjestelmä on lisännyt takaosan USB-liitännän; 40TFSI yritteliäs uusi panoraama kattoluukun, 40TFSI muoti uusi automaattinen parkkipaikka ja valaistus paketti, 45TFSI henkilökohtainen urheilu-versio, uusi valaistus-paketti, heijastamaton sisä taustapeili ja suojapussi; 45TFSI urheilu-versio lisää päivänvarjo, panoraama kuva ja musta katto.

 

Konetehona, uuden auton edelleen käyttää 1.4T, 2.0T (korkea/matala teho)-polttomoottorilla suurinta tehoa 110, 185kW ja 140kW vastaavasti. Suurin vääntömomentti on 250Nm, 370Nm ja 320 nm. Siirtoverkon käyttää 7-nopeus märkä dual-kytkin vaihteisto.

 

Kameran käyttöliittymä laatikko Audi, tehdä oman kääntämään turvallisempi ja helpompi. Tuntea vapaasti yhteyttä, annamme sinulle lisää tuotetietoja.


Audi.png