Audi e-tron quattro -tuotannon versio voi peruuttaa taustapeilin

- Jun 13, 2018-

Äskettäin asiaankuuluvat raportit ovat osoittaneet, että e-tron quattro -tuotantomallit, jotka ovat käytettävissä vuoden lopussa, voivat tarjota valinnaisia virtuaalisia taustapeilejä ajoneuvon leveyden pienentämiseksi, aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja energiankulutuksen vähentämiseksi.

Tämä virtuaalinen taustapeili on paljon pienempi kuin perinteiset fyysiset taustapeilit. Se voi tehdä auton runon leveydestä "välttää vähentämisen" jopa 15 cm: n leveydeltä, enemmän ihanteellista aerodynaamista suorituskykyä ja alempaa tuulen kohinaa. Samanaikaisesti tiedot, joilla on korkea katselukulma, korkea herkkyys ja korkea virkistystaajuus, välitetään LCD-näytölle autossa, ja kolme liikennemuotoa, jotka ovat moottoritie, käännös ja pysäköintituki ovat käytettävissä.

Mukautuva jousitusjärjestelmä lisätään myös e-tron quattro -moottoriin: kun ajoneuvon nopeus on yli 120 km / h, jousitusta pienennetään 2,5 cm: llä etualueen pienentämiseksi ja vakauden parantamiseksi. Sähköverkkojärjestelmä toimii myös akkujärjestelmän kanssa "tweaked" tavalla lämmön haihtumisen, vain avata korkeissa lämpötiloissa ja yleensä lähellä vähentää tuulen vastus. Kaikissa malleissa e-tronin tuotannon tuulenvastuksen Cd-arvo on vain 0,28, mikä on kiistatonta.

Tällä hetkellä elektronisen kameran ja näytöllä, joka on samanlainen kuin "streaming taustapeili", on vähitellen tullut suosittu näkökentän havaintojärjestelmä, ja yrityksellämme on myös vastaava tuote eli takana oleva kameran peili, jossa on 4 videotuloa tai puhelu se Dual Camera Lens DVR Tarkka näkymä, jonka asiakkaat voivat valita.

Audi e-tron quattro Rear view mirror.jpg