Audi e-tron työntää kotiin latauslaitteita

- Jun 14, 2018-

E-tron on tärkeä osa Audiin uutta energiatehokkaiden aikakautta. Nykyisen ilmoituksen mukaan FAW-VW Audi tuottaa sen virallisesti vuonna 2020. Jotta autojen omistajien kotimaisten maksujen tarpeisiin voitaisiin vastata, Audi on käynnistänyt kotiin latauslaitteet yhdessä SMA Solar Technologyn ja Hager Groupin kanssa.

 

Nämä kaksi yritystä valitsevat sopivan sovitusjärjestelmän, joka perustuu asennettaviin kodin laitteisiin ja ohjelmistoihin. Laitteisto-osassa latauskapasiteetin tehoalue kattaa 11kW-22kW. Jos käyttäjän kotona on jo HEMS, kodin energianhallintajärjestelmä, niin molemmat järjestelmät voidaan liittää toisiinsa auttamaan käyttäjiä vähentämään käyttökustannuksia.

 

Joissakin maissa ja alueilla toteutetuista huippu- ja laaksotariffeista järjestelmä valitsee automaattisesti ajankohdan, jonka aikana ajoneuvo laskuttaa sähkön hinnan mukaan. Kun otetaan huomioon aurinkosähköteollisuuden kehityssuuntaus tulevaisuudessa, prosessi sisältää myös sähkön hankkimisen aurinkosähkön tuotantoverkosta. Tällä hetkellä Audi ei kuitenkaan ole ilmoittanut erityisiä edistämismaita ja -alueita, ja jatkossakin kiinnitämme huomiota siihen.


audi.png