Audi e-tron valinnainen virtuaalinen taustapeili

- Jun 11, 2018-

On todettu, että Audi e-tron, joka massatuotetaan tämän vuoden loppuun mennessä, voidaan varustaa virtuaalisella taustapeilillä kameralla. Tuulenvastuksen kerrointa Cd-arvoa ohjataan 0,28: lla, ja Audi taistelee myös tuulensuojan vähentämiseksi.

Audi on käyttänyt valinnaista virtuaalista taustapeiliä Audiin e-tron -mallimallilla, joka kerää tietoja tien molemmilta puolilta ja näyttää tienolosuhteet molemmilla puolilla auton LCD-näytön kautta. Se voi myös vaihtaa kolmen näyttötilan välillä: tie, käännös ja pysäköinti. Mitat ovat perinteiset fyysiset taustapeilit lähes kapea 15 cm. Leveyden ja alueen pieneneminen voi auttaa ajoneuvoa saavuttamaan paremman aerodynaamisen suorituskyvyn. Samaan aikaan tuulen melu ajoneuvon nopean ajon aikana pienenee vastaavasti.

Valinnaisen virtuaalisen taustapeilin ohella se on varustettu myös mukautuvilla ripustinjärjestelmillä, jotta ajoneuvon aerodynamiikka paranee edelleen. Kun järjestelmä havaitsee ajoneuvon nopeuden yli 120 km / h, jousitus laskee automaattisesti 2,5 cm. Samalla ajoneuvo varustetaan myös aktiivisella ilmanottojärjestelmällä, joka avaa automaattisesti säätöverkon, kun voimansiirto- tai akkuyksikkö tarvitsee jäähdytystä. Lisäksi, kun tietokone havaitsee, että jarrujärjestelmä ylikuumentuu, se kytkee myös vastaavan alueen ristikkoa jäähtymään. Näiden mallien ansiosta e-tronin massatuotannon version Cd-arvoa säädettiin 0,28: lla. Suunnitelman mukaan se on ensimmäinen myydä Euroopassa tämän vuoden lopulla ja sitten työnnetty muille markkinoille.


49奥迪后视镜.jpg