Audi e-tronin sisätilojen virallinen kartta julkaistiin

- Jul 05, 2018-

Äskettäin Audi julkaisi virallisesti uuden energiamallinsa Audi e-tronin sisäisen virallisen kartan. Auton sisätilojen suurin kohokohta on 7 tuuman OLED-näyttö, joka asennetaan etuikkunan alle elektronisen taustapeilin näytönä. On todettu, että uuden auton tuotantovaihtoehdossa on vakiona ilmajousitus.

Sisäänrakennetun Audi e-tronin suurin kohokohta on 7 tuuman OLED-näyttö, jossa pää- ja rinnakkaisohjaajien ikkunat ovat perinteinen taustapeili korvaa sähköinen taustapeili. Kuljettaja voi zoomata ja poistua näytöstä tai valita yhden kolmesta esivalinta-tilasta. Nämä asetukset säätävät sähköisen taustapeilien näyttöä eri tiloissa, kuten ajo-, käännös-, pysäköinti- ja maantieliikenteessä, ja auttavat kuljettajaa keräämään tienpinnan olosuhteet sokeassa paikassa mahdollisimman paljon.

Uusi auto käyttää täydellistä LCD-kojetaulua ja siinä on kaksi LCD-keskusohjauspaneelia. Virallisen kartan näytön näytöstä riippuen molemmat keskusohjausnäytöt ohjaavat multimediaviihdejärjestelmää ja ilmastointilaitetta.


Kestävyyden kannalta risteilyalusta voi nousta 400 km WLTP-testistandardin alla. Osa tästä kestävyydestä johtuu Audi e-tronin aerodynaamisesta rakenteesta, jonka vetokertoimena on vain 0,28, ja elektronisella taustapeilillä on myös rooli vetokertoimen pienentämisessä. On kuitenkin syytä huomata, että elektronisten taustapeilien nykyinen korkean teknologian kokoonpano ei ole laillista maailmanlaajuisesti. Audi osallistuu myös eri maiden asiantuntijoiden kanssa tällaisten laitteiden laillistamisen edistämiseen.

70 audi.png