Audi-tekniikka

- Jun 05, 2018-

Kuljettajille Audi Connect on kehittänyt sarjan räätälöityjä palveluja, kuten navigointijärjestelmää, jossa on Google Earth -kuvia, Audi online-liikennetietoja, ääniohjautettuja "kiinnostavia" hakuominaisuuksia ja Google Street View, mikä lisää huomattavasti kuljetusten saatavuutta . Tietoja kätevästi.


Valtaosassa Audi-malleista Audi yhdistää tekniikka tarjoaa myös erilaisia terminaalin ohjausympäristöä ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutukseen, mukaan lukien: suurikokoiset nupit, MMI-käsinkirjoitustunnistin, ääniohjausjärjestelmä ja uusi kosketusohjausnuppi. Lisäksi lähitulevaisuudessa Audi rikkoo myös perinteisten konseptien kahleet ja esittelee uusia "ihmisen ele-vuorovaikutuksia", kuten innovatiivisia eleitä.


Udi-tekniikka ei ainoastaan johda autoteollisuuden tekniikan kehitykseen vaan nopeuttaa myös Internetin kehittymistä. Niistä "pilvi-data" korostusteknologiana Audi e-tron -malleissa voi tallentaa ajoneuvotietoa palvelimeen ja ladata musiikkia, video- ja sovellusohjelmia jne. Autoon milloin tahansa. kauko-ohjattavia ajoneuvoja Se on mahdollista.
    


Audin Connect-teknologian yhteydessä Audi ottaa käyttöön LTE (Long Term Evolution) langattoman langattoman viestinnän standardin. Suurten nopeuksien tiedonsiirron toteutuessa se myös edistää ajoneuvojen, ajoneuvojen ja infrastruktuurien yhteenliittämistä tulevaisuudessa. Olennaista roolia. Nopea tiedonsiirto ei ainoastaan voi välittää reaaliaikaista liikennetilaa ajoneuvoille, vaan myös mahdollistaa ajoneuvojen siirtyvän ajankohtaiseen ajotilaansa toisiinsa, jolloin ajoneuvot voivat tehdä kehittyneitä arvioita ja saavuttaa turvallisemman ja taloudellisemman ajotilan.


29.jpg