Audi julkisti lykkääminen e-tron julkaisu

- Jun 26, 2018-

Olemme oppineet Audi alun perin aikoi virallisesti paljastaa e-tron malli Bryssel, Audi-huippukokouksessa 30 elokuu, mutta koska Audin myös ”Diesel Gate” tapahtuma yhdessä toimitusjohtaja, e-tron vapauttamista lykätään pidätys. Uusi auto on sijoitettu puhdasta electric Maastoauto ja integroitu risteily pääsee 400km.

 

Aiemmin julkaistut käsitteen mallia käsite-versio hyväksyy crossover design yhdistyvät vaunun ja SUV. Näin varmistetaan ottaen huomioon dynaamisuutta, enemmän käytännön tilaa. Perheen eteen jatkuu tyyliltään kuusikulmainen etusäleikkö. Säleikkö-profiili on samanlainen käsite auto. On odotettavissa, taustapeilin massatuotannon mallin peruuttaa alkuperäisen konseptiauto streamer taustapeili ja korvata se kustannustehokkaampaa perinteinen taustapeili.

 

Uusi auto on powered by e-tron malli eksponentti kokoonpano, jossa kapasiteetin 95kw / h akku ja kolme moottoria, kaksi taka-akselin ja yksi edessä auton suurimman ANTOTEHON mukaisesti 370kW, ajoneuvojen mittarilukema pääsee 500 km enimmäismäärä , ja pikalataus-tilassa akku voidaan täyttää 30 minuutissa. Lisäksi mukaan virallinen ilmoitus auto tarvitsee vain 4,6 sekuntia nopeuttaa sata kilometriä.


AUDI.png