Hyökkäys HUD: lle, CES esittelee AR-tekniikan

- Jun 15, 2018-

Tämän vuoden CES Aasian ja Aasian kuluttajaelektroniikan näyttelyssä Honda valitsi kaksi tuotetta, jotka sopivat paremmin Consumer Electronics Showin aiheeseen: Honda Walk Assist ja Holographic AR (Augmented Reality) -teknologia.


Hondan julkaisema AR-teknologia on innovatiivisesti käyttänyt holografisia optisia elementtejä, jotta päänäytönäytöt ovat pienempiä kuin perinteiset okulaarit ja linssitekniikat. Korkean resoluution projektio-ohjain, joka on nyt suoraan kuljettajan edessä, voi selkeästi kokeilla ja tarkastella holografisen AR-tekniikan esittämiä navigointitietoja visuaalisessa kentässä jopa ilman laitetta.

Honda näytti myös kävelynavun tällä kertaa: Honda Walk Aid. Tämä kävelytuki perustuu "käänteisen yhden heilurimallin" periaatteeseen, jonka kehittämä harjoittelulaite parantaa kävelytehokkuutta. Tällä järjestelmällä ei ole tarkoitus parantaa ihmisten fyysisiä rajoja, vaan auttaa vanhuksia ja vammaisia, joilla on epämiellyttäviä jalkoja kävelemään helpommin. Vähennä kipua, joka aiheutuu kehon muuttumisesta elämään.

Honda.png