Aston Martin SUV tai nimeltään Varekai julkaistaan ensi vuonna

- Oct 10, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme ulkomailta mediasta, että Aston Martinin ensimmäinen maastoauto tai nimeltä Varekai, uuden auton odotetaan olevan virallisesti julkaistu vuonna 2019.


Astin Martinin johtava luova virkamies Marek Reichman hyväksyi tämän vuoden huhtikuussa avatussa Pekingin auto-näytöksessä yksinoikeuden haastattelussa tiedotusvälineiden kanssa ja sanoi, että Aston Martinin eri paikat muiden tuotemerkkien kanssa ovat esteettisiä, joten luodaan erittäin kaunis SUV-malli. vielä suhteellisen yksinkertainen meille. Tietenkään ei ole kyse siitä, että on yksinkertaista luoda tällainen tuote. Seuraamme kuitenkin omia menetelmiämme ja rakennamme uuden maastoauto-yhdistelmän voiman, kauneuden ja suhteellisuuden yhdistelmällä, koska meidän ei tarvitse noudattaa muiden ihmisten menetelmiä. Meillä on oma tapa.


Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla Aston rekisteröi "Varekai" -nimen nimen tavaramerkiksi, ja arvellaan, että nimi on erittäin todennäköisesti käytössä uudessa maastossa. Voimakkuuden suhteen uuden auton odotetaan olevan varustettu Daimlerin hybriditeknologialla, joka on Aston Martinin ensimmäinen hybridimalli. Uusi auto on varustettu 4.0T V8 -moottorilla alkuvaiheessa, jonka suurin teho on 350 kW (476Ps) ja huippuvääntömomentti 630Nm. 5.2T V12 -moottori otetaan käyttöön, jonka suurin teho on 447 kW (608Ps) ja huipputehon vääntömomentti 700Nm.

Aston Martin SUV or named Varekai .jpg