Aston Martinin uusi autosarjatiedote rajoitti 500 ajoneuvoa

- Oct 08, 2018-

Aston Martin on tunnettu urheiluautojen brändi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja uusi auto on myös käynnistänyt legendaarisimmat urheiluautot. Brändi käynnisti aiemmin Valkyrian Project 001 -projektissa ja Project 002 -projekti käynnisti Valkyrie AMR Pro -ohjelman, ja näiden kahden hankkeen käynnistämät mallit ovat huippuluokan urheiluautoja. Aika Motors on äskettäin oppinut ulkomaisista tiedotusvälineistä, että Aston Martin valmistautuu avaamaan Project 003: n, vaikka paikannus on edelleen huippu-urheiluauto, mutta tämä malli lukitsee asiakkaat suurelle yleisölle.


Aston Martinin tuotemerkin Project 003 urheiluauto jatkaa perintönsä Valkyrie-perheen eduista, mukaan lukien kevyt runkosuunnittelu ja parempi aerodynamiikka. Tietenkin tärkeintä on tämän mallin tulevaisuuden keräysarvo. Vaikka tällä mallilla on tällä hetkellä vain luonnoksia, voidaan nähdä, että uuden auton ulkonäkö noudattaa Valkyrie-mallin minimalistista linjanrakennetta. Tämä muotoilun etu tuo kevyemmän rungon.


Tämän mallin tulevaisuutta käytetään pääasiassa päivittäisissä käytännön teillä, joten uudella autolla on entistä suurempi varastokapasiteetti kuin sarjan muut kaksi mallia, ja sillä on myös parempi mukavuus. Aston Martinin brändin Project 003 alla oleva huippuurheilu tuottaa vain 500 autoa ja ensimmäiset mallit toimitetaan virallisesti vuonna 2021.

Aston Martin new car design.jpg