android videoliitäntä toyota vellfire

- Jul 11, 2018-

Vuoden 2017 lopulla Toyota julkaisi virallisesti uuden Elfa / Vellfire-mallin virallisen kartan. Tällä kertaa puolivälissä tapahtuvaan muutokseen uuden auton etupinta on suuresti säädetty. Lisäksi kokoonpanoa on parannettu huomattavasti, koko järjestelmä on vakiona TSS Toyota Zhixing -turvajärjestelmällä.

Alfa on mennyt pidemmälle ja edelleen tie suurten suuhun. Uusi auto on ottanut käyttöön laajamittaisen kilven säleikön, joka on koristeltu suurella määrällä kromia ja ulottuu ajovaloihin. Ajovalojen ryhmässä on uusi muoto, yläosa on LED-valo ja lähellä valoa, alaosa on nauha-LED-kääntösignaali, ja sumuvalon rakenne on kolmiulotteisempi.

Keskipitkän aikavälin muutoksessa uudella Elfa / Vellfirellä on pieni sisustus, vain värimaailman lisääminen ja nahka- ja puumateriaalien päivittäminen. Konfiguroinnin osalta uusi Elfa / Vellfire on vakiona Toyota Safety Sense -turvallisuusjärjestelmä, päivittää monokulaarikameraa ja millimetrin aalto-tutkaa, tarjoaa etupyörän varoituksen polkupyörille ja jalankulkijoille sekä kaistanseurannan apua. Mukautuva risteily, takamatkustajan varoitus, sokeanpaikan tarkkailu jne.

Keskipitkän aikavälin muutos on hieman yllätys. Uusi Elfa / Vellfire tarjoaa 2.5L, 3.5L ja 2.5L hybridiautoja. Niistä 3,5L V6 -moottori on lisännyt suoraruiskutusteknologiaa, sen maksimiteho on 206kW (280PS) ja suurin vääntömomentti on 344N • m. Vertailun vuoksi nykyisen moottorin maksimiteho on 202kW (275PS) / 344N • m. Päivittää. Siirto-osassa nykyisen mallin 6AT-vaihteistoa päivitetään myös uudeksi 8AT: ksi, ja kuljetuksen ja polttoaineen kulutuksen odotetaan toimivan paremmin.


Yhtiömme tuottaa nyt Toyota Vellfirelin Android-videoliitännän, joka perustuu alkuperäiseen autoon JBL, uusi Android-videoliitäntä korvaa alkuperäisen auton DVD: n puutteen . Uusi android-videoliitäntä sisäänrakennetulla apple carplay- ja android-autolla, tuki wifi 3g / 4g, tuki videokuvaa ja 630 astetta kameraa, se voisi myös käyttää google-karttaa ja katsella youtubea. Laajempi viihdejärjestelmä antaa tämän auton miellyttävämmän kokemuksen .


82 vellfire.png