android-videoliitäntä toyota alphardille

- Jul 11, 2018-

Toyota aakkosn automaattinen listaus on vaikea löytää autoa. Manner-Kiinassa ei välttämättä ole mahdollista ostaa 300 000 RMB: n hintaa. Entä tällainen harvinainen, myydyin auto?

aakkosellinen keskikonsoli on erittäin säännöllinen ja symmetrinen. Yläosa on musta, keskimmäinen on erotettu laaja mahonki leikkaus, ja alaosa on beige. Mukana mahonkiohjauspyörä ja lukemattomat painikkeet, kosketusnäyttöinen DVD-navigointilaite keskikonsolin keskellä, kaikki näyttää erittäin miellyttävältä,

Toyota alpha- ohjauspyörä on koristeltu punaisella mahonki + mustaa nahkaa ja hopeapilkkua . Vasemmalla painikkeilla ohjataan ajoneuvon ääni- ja ajotietokonejärjestelmää, ja oikealla puolella on autonpuhelimen nappi ja vakionopeussäädin. Ohjauspyörän vasemman takapuolen nappuloita käytetään pääasiassa hallitsemaan esimerkiksi ajoneuvojen ajovalot, ajoneuvon vakausjärjes- telmä ja VSC-vakausjärjestelmä. Oikea takaosa on ajoneuvon sähköinen ovikytkin ja istuimen lämmitys.


Toyota alpha -kuvausjärjestelmä on tällä hetkellä varustettu 6,5 tuuman kosketustyyppisellä DVD-navigointijärjestelmällä. Vaikka näyttää siltä, ettei se ole kovin hyvä, paneelin yleinen tuntemus ei ole vahva. Mutta tämä isäntä on erittäin kätevä käyttää, ja kosketusnäytön vaste on myös erittäin nopea. Toiminnossa on tukisovelluksen, DVD: n, MP3: n, CD: n ja radiopuhelimen lisäksi peruutuskuvia, Bluetooth-puhelimia ja järjestelmä on myös kytketty ajoneuvoon, voit tarkastella ajoneuvon polttoainekulutusta, ja muita tietoja.

Tällä hetkellä yrityksemme on kehittänyt Android-videoliitännän, joka on käytännöllinen tässä mallissa, joten alkuperäisen auton DVD-sisältö ei ole kovin tehokas. Kaikki Android-lisävarusteet ovat tuhoisat, plug and play, Android yksi iPhone Carplay ja Android auto, sisäänrakennettu WiFi ja 3g, langaton internetyhteys, käytännöllinen Google-kartat ja YouTube-videot, erittäin hyödyllinen.


81 alphard.png