Android GPS-navigointi

- May 29, 2018-

Viime aikoina autot ovat kehittyneet hyvin nopeasti. Autojen navigointi tulee hyvin improtantiksi elämässä ja työssä. Sitä käytetään enimmäkseen autojen navigointiin ja viihdeohjelmaan. Talouden kehittyessä nopeasti, ja viihde-toiminnot voivat täyttää omistajan tarpeet ja tulla peruskäyttöön ajoneuvolla.

Huomattavat ongelmat kuitenkin keskittyvät seuraaviin seikkoihin:
1) Navigaattoriongelmissa on navigointiohjelmiston heikko luotettavuus ja yleiset kaatumiset, mikä tekee siitä epämukavaksi.
2) Navigointikarttojen ongelma on vanha ja päivityskustannus on korkeampi, joka ei voi pitää aina uutta version karttatietoa.
3) GPS-laatuongelmat ovat lähinnä matalaa paikannusta, eivät voi tarjota online-liikennetietoja.


Navigointiohjelmistot ja kartat ovat nousseet merenkulun suorituskykyyn vaikuttavista tekijöistä. Navigointiohjelmistojen tuotekehityksen häiriöt voivat viivästyttää puheensiirtymiä, kiertoteitä, toistuvat U-vuorot käskyt jne., Kuluttaa aikaa ja polttoainetta. Tieesteiden ja puuttuvien teiden tulokset johtuvat pääosin navigointikarttoista. Jos navigointikartta on vanhentunut tai piraattikarttoja käytetään, se johtaa siihen, että se on kielletty tai ei ole käytettävissä. Jotkut navigaattorit eivät myöskään etsiä kohteita, eivätkä useinkaan pysty päivittämään karttatietoja ajoissa, mikä aiheuttaa käyttäjille haittaa.

Nyt Android-videokäyttöliittymästä on tullut uusi suuntaus, joka tarjoaa enemmän toimintoja ja multimediaa käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi. se voi muodostaa yhteyden matkapuhelinverkkojen WiFi-yhteyksiin tai käyttää 3G / 4G-ominaisuutta, ladata Google Maps waze- tai Garmin- ja muita karttoja Google Play -kaupasta. Äänen interaktiivinen käyttö mahdollistaa autojen omistajien pääsyn määränpäähänsä nopeammin ja helposti

Lisäksi se voi surffata verkossa, katsella Youtube, Facebook, Instagram, anna enemmän iloa ajettaessa.