AMG: n uusi C 63 S -auton virallinen kartta julkaistiin 4.0T V8 -moottorilla / 3.9 sekuntia

- Jul 31, 2018-

Muutama päivä sitten Mercedes-AMG julkaisi virallisen kuvan uudesta C63 S: stä. Uusi auto hienosti ulkonäöltään verrattuna myytyihin malleihin, ja teho toimii edelleen 4.0T V8 -moottorilla. suurin teho 375 kW.


Uusi auto on uusi perhetyylinen muotoilu, ja sen ilmanottoaukko on koristeltu pystysuoralla kromimateriaalilla, joka on vasten valtavaa Mercedes-logoa ja on hallitseva. Samalla hyväksytään myös aerodynamiikan etupuskuri, joka vähentää jarrujärjestelmän lämpötilaa, mutta tekee myös auton ulkonäöstä urheilullisemman.


Uudessa Mercedes-Benz AMGC 63 S: ssa on otettu käyttöön kaksisuuntainen pakokaasujärjestelmä, joka osoittaa Mercedes Coupe -sarjan urheilullisen ilmapiirin. Harkon diffuusorin muoto on säädetty, mikä myös edesauttaa ajoneuvon ilmavoiman ylläpitoa.


Sisätilojen kannalta uusi auto säilyttää edelleen myytävän mallin suunnittelun, mutta se on korvattu uudella tyylillä AMG-litteällä ohjauspyörällä ja keskitetyn ohjauspaneelin kokoa on lisätty entisestään.


Voimantuotannossa uusi C 63 S on edelleen varustettu nykyisellä 4.0T V8 -pyörähdysmoottorilla, jonka suurin teho on 375 kW ja huippuvääntömomentti 700 Nm. Vaihteisto on sovitettu 7-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihteisto.

AMG's new C 63 S.jpg

Audi-autosarjan tuottamilla tuotteilla on multimediasovellus Benz.It on yhteensopiva Mercedes Benz NTG5.0 5.1 -järjestelmälle, jossa on Android 4.4 / 5.1 IOS -järjestelmä, Add On -järjestelmä alkuperäiseen multimediajärjestelmään. Tarjoa online-GPS-navigointi, WiFi-yhteys, 3G Internet, Android / IOS -puhelimen peili.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.