AMG GT neliovinen versio spy kuvia altistumisen tai käynnistää merkintä malli

- Sep 04, 2018-

Geneven Motor Show tämän vuoden maaliskuussa pidetyn Mercedes-Benz julkaisi AMG GT neliovinen versio. Muutama päivä sitten saimme spy kuvia AMG GT neliovinen versio merentakaisten media. Uuden auton takaosassa on kaksinkertainen pakokaasun kaksi puolta tai enemmän johdanto malli autossa.


Uuden auton muoto on samanlainen kuin neliovinen malli julkaistiin Geneven autonäyttelyssä. Etuseinän on suurikokoisten säleiköstä uuden muodon ja LED päivällä käynnissä valot lisätään sisälle lamppu asetetaan molemmin puolin. Puskurin kummallakin on edelleen suuria aukkoja.


Uuden auton katto on siirrä takaisin suunnittelua ja yleistä linjaa puolella on erittäin tyylikäs. Kalteva C-pilarit antaa uuden auton ainutlaatuinen ryhti. Hännän design häntä paransi aerodynaaminen suorituskyky ja pienempi takavalot ja kahden pakoputket on järjestetty erikseen.


Ottaen huomioon, että aiemmin julkaistut mallit ovat hyväksyneet yhteensä neljä pakokaasun asettelua, epäilemme, että tämä on enemmän johdanto malli AMG GT-neliovinen versio. Lisäksi myös ”73” malli, jossa 4.0T käynnistetään auton moottorin ja sähkömoottori sekoitus järjestelmä.

AMG GT four-door version .jpg