AMG A35 sedan-versio kuvitteellisesta kartan altistuksesta Sword viittaa Audi S3: een

- Oct 10, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ovat houkutelleet Mercedes-AMG A35 -vastaanottimen kuvitteellisia karttoja. Uusi auto on sama kuin aiemmin julkaistu viistoperäinen versio, joka on varustettu viimeisimmällä 2.0T turboahdetulla moottorilla, kilpailija on lukittu Audi S3: een, ja sen odotetaan julkaistuvan virallisesti ensi vuonna.


Altistumisen kuvitteellisesta kartasta AMG A35 sedan-versio ja viistoperäinen versio ovat periaatteessa yhdenmukaiset etupinnan muotoon. Uusi auto käyttää uutta perhesuunnittelua, ja se myös muodostaa muodikkaan ja kauniin keltaisen auton maalit, ja se on yksinomaan AMG: tä. Kaksoisbanderon kromi, etulevy, musta iso vanteet, mustat ulkopeilit korostavat AMG: n ainutlaatuisen identiteetin.


Autokorin rungon puolelle ylä- ja alapuoliset vyötärölinjat osoittavat alhaisen etuosan ja korkean takaosan trendin. Hänellä on lyhyempi muotoilu ja takavalot käyttävät Y-muotoista LED-nauhaa parantaakseen ajoneuvon näkyvyyttä. Pakokaasuasettelun molempien puolien yhteistyön ansiosta se näyttää myös urheilulta.


Voimansiirto-osassa AMG A35-sedanissa odotetaan olevan viimeisin 2.0T-turboahdettu moottori, jonka suurin teho on 225 kW (302 Pa) ja 400 Nm: n huippuvääntömomentti. Siirto-osa on sovitettu 7-vaihteiseen kaksoiskytkentäiseen vaihteistoon ja siinä on 4Matic-kokopäiväinen neliveto.

AMG A35 sedan version.jpg