AMG A 35 L spy kuvia altistuminen tai julkaisu vuoden loppuun

- Jun 20, 2018-

Merentakaisten media ampui uuden Mercedes-AMG A 35 L urheilu sedan Euroopassa. Auto käynnistyy tulevaisuudessa Yhdysvaltojen ja Kiinan markkinoilla ja kilpailevat Audi S3. Viimeisten uutisten mukaan on hyvin todennäköistä, että se on virallisesti julkaistaan tämän vuoden lopussa. .

Ulkonäkö, uuden auton uudet A-luokan pitkä akseliväli versio säätiön liittyi AMG perheen yksinomainen urheilutapahtumaan ympärillä, vaikka säleikkö yhden musta matriisi ristikko suunnittelun lisäksi myös korvata dynaamisempi pakoputken muoto . Kannalta kannan muotoa nykyinen vakooja laukausta uuden auton käyttää kahdenvälisiä pakokaasun asetteluilla ja lopulta käyttää sport pakokaasun tail kurkun.

Kannalta dynamiikkaa, Mercedes-AMG toimitusjohtaja Tobias Moers on tehnyt selväksi, että suurinta tehoa A35 viistoperä ja sedan nousee 300 hevosvoimaa, jotka vaikuttavat Audi S3 vastaava. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden tuoreilla tiedoilla auto on varustettu 2.0T moottorin ja odotetaan vastaavat 48V mikro-hybridi-teknologia.


25 AMG.png