uudet Octavia-alustavat vakoojakuvat

- Jun 21, 2018-

Vaikka Ming Rui'n nykyinen puolivälin myynti on vapautettu vasta yli vuoden, seuraavan sukupolven malleja on testattu. Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ovat paljastaneet Skodan seuraavien sukupolvien malleja testisilmiot. Vakoilukuvien testivälineet ovat vielä kuorintestauksen alkuvaiheessa. Raportoidaan, että se debytoi vuonna 2020.

Vakoilukuvien koeajoneuvo on vielä kuorintatestauksen alkuvaiheessa, joten ulkonäön vertailuarvot eivät ole merkittäviä. Uusi anturi odotetaan kuitenkin lisättäväksi suuremman etureunan ympärille ja aktiivisen turvallisuuden kokoonpanoa parannetaan. Myös seuraavan sukupolven Octavia perustuu MQB-alustalle, jonka odotetaan käyttävän paljon kevyitä materiaaleja, kuten golfin kahdeksas sukupolvi.

Voimavarojen osalta ulkomaiset tiedotusvälineet ovat todenneet, että seuraavan sukupolven Octavia voi tarjota plug-in-hybridijärjestelmiä tulevien vaatimusten täyttämiseksi. Samaan aikaan ulkomaiset tiedotusvälineet totesivat myös, että Volkswagen-konsernin nykyiset uudet mallit vähentävät dieselmoottoreiden osuutta, kun Octavia keskittyy dieselpolttoaineeseen, ei ole vielä tiedossa.


31 skoda.png