Uusi sukupolvi Volvo S60 -mainosta

- Jul 16, 2018-

20. kesäkuuta Volvo julkaisi virallisesti uuden sukupolven Volvo S60: n Yhdysvalloissa. Uusi auto, joka on Volvo rakennettu ylellinen keskikokoinen auto, on tärkein kilpailija BMW 3-sarjan, Mercedes-Benz C-luokan ja Audi A4: n kanssa. Tulevaisuudessa auto tullaan valmistamaan Charlestonin tehtaalle Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa vuoden 2018 lopulla. Se tulee myös Volvon ensimmäiseksi malliksi, joka ei tarjoa dieselmoottoreita.

Uusi sukupolvi Volvo S60 perustuu SPA-arkkitehtuuriin. Vaikka se on uusi auto ja vaunu uuden Volvo V60: n kanssa, sen sedan näyttää urheilulta ja sen etupinta näyttää aivan kuten V60. Quake Ajovalojen ryhmään kuuluu täysi LED-valonlähde, kun taas etupuskuri on kova ja ilmanottoaukko jatkaa suoraa vesiputousta.

Rungon puolella uusi Volvo S60 -linja näyttää urheilullisen muotoilun, jossa pitempi etuistuimen muotoilu tekee uudesta autosta samanlaisen visuaalisen vaikutelman kuin vertikaalinen takavetoasema (itse asiassa SPA-rakenne on poikittainen . edeltävä asettelu), samaan aikaan pullistunut kaksinkertainen vyötärölinja ja jyrkästi kattava katonlinja, on hieman voimakkaampi ja kykyisempi kuin vanha malli.

S60: n uuden sukupolven S60 varustetaan kolmella bensiinimoottorisella mallilla, mukaan lukien SPA-arkkitehtuurin T5 / T6-plug-in hybridi / T8-plug-in-hybridi. Niistä, T8 plug-in hybridiversio on varustettu 2,0T kaksinkertainen boost. Moottorin suurin teho on 313 hv, takimmainen moottorin suurin teho on 89 hv, ja laajennetun hybridivaunun suurin teho on 400 hv.

99 Volvo s60.png