Uusi sukupolvi Volvo S60 -mallia ensi-ilta

- Jun 21, 2018-

Volvo ilmoitti 20.6. Virallisesti uuden sukupolven Volvo S60: sta Yhdysvalloissa. Uusi auto on Volvo rakennettu ylellinen keskikokoinen auto. Se on tärkein kilpailija BMW 3-sarjan, Mercedes-Benz C-luokan ja Audi A4: n kanssa. Tulevaisuudessa auto otetaan käyttöön Charlestonin tehtaalla Etelä-Karolinaan Yhdysvalloissa vuoden 2018 loppuun mennessä. Tämä auto tulee myös Volvon ensimmäinen malli, joka ei tarjoa dieselmoottoria.

Volvo S60: n uusi sukupolvi perustuu SPA-arkkitehtuurin tutkimukseen ja kehittämiseen. Vaikka se on uuden sukupolven Volvo V60 voidaan sanoa olevan suhde auton ja vaunujen, mutta sen sedan muoto näyttää täysin urheilullinen tyyli, sen etupuolen muoto ja V60 täsmälleen sama, Quake vasara tyyli ajovalaisin ryhmä seuraa täydellistä LED-valonlähdettä, ja etupuskuri on myös kova, ja ilmasäleikkö jatkaa suoraa vesiputousta.

Autokorin puolella, uuden sukupolven Volvo S60 -linja näyttää erittäin urheilullinen muotoilu. Pitkä etusuunnittelu tekee uudesta autosta samanlaisen visuaalisen vaikutelman kuin vertikaalinen taaksepäin asennettu asennusauto (tosiasiassa SPA-rakenne, jota edeltää edeltäjä), kun taas ylösnostettu kaksinkertainen vyötärölinja ja nopeasti laskeva katonlinja, ovat tehokkaampia ja kykyisempiä kuin vanhat mallit.


Perheen takavalot on hyvin samankaltainen kuin Volvo S90. D-tyypin C-tyypin LED-valonlähde mahdollistaa uuden auton erittäin hyvän iltapäivän näkyvyyden. Samanaikaisesti rikas pyrstöominaisuus sopii yhteen kahden kahdenvälisen kromipäällysteen pakokaasun kanssa, joka sisältää myös urheiluominaisuudet. tule ulos.


Voimakkuuden suhteen uuden sukupolven S60 käynnistetään kolmella bensiinimoottorisella mallilla, mukaan lukien SPA-arkkitehtuurin T5 / T6-plug-in hybridi / T8-plug-in-hybridi. Niistä T8-plug-in-hybridiversio varustetaan 2,0T: n kaksinkertaisella kasvavalla mallilla. Moottorin suurin teho on 313 hv, takimmainen moottorin suurin teho on 89 hv, ja laajennetun hybridivaunun suurin teho on 400 hv.


On syytä mainita, että Volvo S60: n uusi sukupolvi käynnistetään T8 Polestar Engineered -versiolla, auto voidaan nähdä S60: n suorituskykyversiona, joka on suurempi kuin Volvo R-Design -versio. Uusi Polestar LOGO on lisätty uusiin imuputkistoon ja häntä. Urheilullisen ulkonäön ja vanteiden lisäksi Polestar on kehittänyt auton jousitusjärjestelmää, jarrujärjestelmää ja vaihdelaatikon logiikkaa. Plug-in-hybridijärjestelmä, jossa on 2,0T kaksoisnapsautettu nelisylinterinen moottori ja sähkömoottori, on yhdistetty maksimiteho 415 hv ja huippuvääntömomentti 670 N • m. Lähetyksen osalta se vastaa edelleen 8-vaihteinen automaattivaihteisto.


28 volvo s60.png


volvo s60.png