Uusi sukupolvi Peugeot 208 -vakoilukuvista on erittäin tyylikäs / debyytti ensi vuonna

- Sep 17, 2018-

Uudesta sukupolvesta 208 mallia vakooja valokuvia sai ulkomailta. Uusi auto hyväksyy uuden sukupolven 508 käyttöönotetun suunnittelun kielen, ja se paljastetaan ensi vuoden maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä.


On selvää, että uusi auto käyttää viimeisintä perhesuunnittelua. Ajovalot ovat suhteellisen suuria, hieman "makea", ja siinä on kolme riviä leijonan naarmuuntumista ja pystysuoraan järjestetyt LED-päivänvalot. Etureunan sisätilan muoto on muuttunut myös paljon.


On selvää, että uuden sukupolven 208, jota myynnin määrä vaikuttaa, on käytettävissä vain viidessä mallissa, samoin kuin monet mallit Euroopan markkinoilla, ja kehon koko paranee huomattavasti nykyiseen malliin verrattuna. Mitä häntää varten, uusi auto tarjoaa perheen tyyliin leijonan kynsien valaistussarjan, joka on muodikkaampi kuin nykyinen malli. Lisäksi testiajoneuvon hännän on kaksinkertainen pakokaasu.


Uusi auto perustuu uusiin modulaarisiin CMP-alustoihin ja kevennetään. Teho, auto tarjoaa 1,2T moottorin, myös 1,5T dieselmoottori varustetaan. Lisäksi puhtaat sähkömallit rakennetaan e-CMP-alustalle ja ne ovat saatavilla GTi: n sähköversiossa.

new generation of Peugeot 208.jpg