Uusi sukupolvi Mercedes-Benz GLA -näytöksistä julkaistaan ensi vuonna

- Jul 25, 2018-

Muutama päivä sitten saimme uuden sukupolven Mercedes-Benz GLA: n mallinnuksen ulkomailta. Uuden auton ulkonäkö ottaa käyttöön viimeisimmän Mercedes-Benzin perheen suunnittelun ja tunnustuksen. Auto korvataan myös toisen sukupolven MFA-alustalla, ja sen odotetaan olevan virallisesti julkaistu vuonna 2019.


Ulkonäköä silmällä pitäen uusi auto ottaa käyttöön uuden perheen tyylin ja ajovalojen ryhmä on kapeampi ja pitkä ja LED-valonlähde on sisäpuolella. Samanaikaisesti myös säleikön muoto on muuttunut, sen odotetaan käyttävän viimeisintä suunnittelun kieltä ja runsaasti kromimateriaaleja sisustukseen.


Taaksepäin spoileri on järjestetty katolle ja korkeassa asennossa oleva jarruvalo upotetaan sisään. Alhaisen puskurin muoto heijastaa auton etuosaa ja on melko urheilullinen. Konekokoonpanossa uudella autolla on panoraama kattoikkuna, täysi LCD-kojelauta, kaistavahdin ja muut kokoonpanot.


Voimassa oleva uusi auto tarjoaa valikoiman bensiinimoottoreita ja dieselmoottoreita, joista kuluttajat voivat valita, ja myös kevyt sekoitusjärjestelmä otetaan käyttöön.


Mercedes-Benz-autosarjassa, kuten seuraavissa tuotteissa: GPS-navigaattori Benzille, se sopii Benz-autolle, joka on A / B / C / CLA / CLS / GLA / GLE / GLC-sarja. .

new generation of Mercedes-Benz GLA.jpg