Uusi sukupolvi Mercedes-Benz B-luokan ei-fake road test Paris Motor Show debyytti

- Oct 17, 2018-

Mercedes-Benzin B-luokan urheilukärry vahvistettiin 2018 Pariisin autonäyttelyssä. Viime aikoina se sai joukon uusia autoja ulkomailta. Uuden auton ulkonäkö jatkaa urheilurunan muotoilua.


Ulkonäkö tämän valotuksen vakoojavalokuvista on muuttunut merkittävästi verrattuna nykyiseen malliin, ja koko etupinta on pyöreämpi, ajovalot asettavat uuden ohut tyylin, venyttämällä koko etuosan visuaalisen leveyden osan.


Auton lopussa uudet takavalot myös omaksuvat uuden tyylin. Epäillään olevan LED-valokaistaleilla. Se näyttää hyvin dynaamiselta ja muodikkaalta. Kun yö on valaistu, visuaalinen vaikutus on erittäin houkutteleva. On syytä mainita, että ulkomaisten tiedotusvälineiden keinottelun mukaan uusi auto rakennetaan uudelle alustalle, ja sisätilan odotetaan edelleen parantuvan.


Sisäänrakennukseen uusi auto on samanlainen kuin uusi Mercedes-Benz A -luokka. Suuri kokoinen integroitu näyttö on erittäin tekninen, joka on myös Mercedes-Benzin uusin perhetapahtuma. Lisäksi uudessa autossa on myös pyöreä ilmastointilaite, jossa on kromi, joka näyttää tyylikkäältä ja elegantilta. On syytä mainita, että uuden auton takaistuimet voidaan säätää 4: 2: 4 -suhteella, mikä on erittäin käytännöllistä. Voimakkuuden suhteen uusien mallien odotetaan käynnistävän B160-, B180- ja B200-malleja, joissa on 1.3T, 1.5T ja 2.0T turboahdetut moottorit ja jotka sopivat 7-vaihteisen kaksoisnapsivaihteiston kanssa.

A new generation of Mercedes-Benz B-class