Jeep Wrangler uuden sukupolven

- Jun 28, 2018-

Asiaankuuluvista lähteistä kerrotaan, että Jeep Wranglersin uusi sukupolvi käynnistetään virallisesti heinäkuussa 2018. Uusi auto on varustettu 2.0T-turboahdetulla moottorilla ja siirtoverkko sovitetaan kahdeksan nopeuksisen manuaalivaihteiston kanssa. Integroitujen toimintaolosuhteiden polttoaineen kulutus vähenee huomattavasti verrattuna nykyisiin malleihin.

 

Uuden sukupolven Wranglers jatkaa perinteisen 77-vuotiaan maailman tyyliä. Seitsemän reikäinen pystysuuntainen ilmanottoaukko, pyöreät ajovalot, puolisuunnikkaan pyörien kulmakarvat ja suuri etupuskuri ovat Jeep Wrangler -perheen klassisia elementtejä. LED-ajovalot tekevät Wranglerin etupuolelta. Kasvot näyttävät jumalalta, ja päiväkäyttövalot myös siirtyvät molempien puolien siipiin.

 

Verrattuna ulkokäyttöön sisätilojen muutokset ovat silmiinpistävämpiä. "Siipi-siipi" vaakatasoinen muotoilu näyttää hienommalta. Ensimmäistä kertaa on neljännen sukupolven Uconnect-älykäs ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä, jossa yhdistyvät Applen Car Play ja Baiduin Car Life dual järjestelmä. 8.4 + 7 dual-LCD-ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutusjärjestelmä lisää teknologian tunnetta ja suojaa.


JEEP.png