Uuden sukupolven Ford terävä

- Jul 13, 2018-

Ei kauan sitten merentakaisten autonäyttelyssä Ford julkaissut 19 mallit Sharp, joka on jo houkutellut paljon huomiota kuluttajille ympäri maailmaa. Saatujen uutisten mukaan auton on tarkoitus tulla kotimarkkinoille vuoden aikana.Pieniä muutoksia odotetaan alkavan 220000 ja kilpailla Highlander pk-SUVs markkinaosuus edelleen.Uuden sukupolven Ford terävä on varustettu 2.0T + 8AT ja vaihteen korotetaan kaksi.

Sisustus: Sisustus on lähes sama kuin vanhan tyylin pääasiassa kokoonpanossa. Mid-High näyttökoko Mid-High malli korotetaan 10.1 tuumaa, varustettu PC rysähtäen turva elimistö, DRCC risteily järjestelmä, LDA lane lähtö varoitus.AHB automaattisesti säätää huipputekniikan kokoonpanoissa kuten kaukovalot ja lisäsi kuusi mallia.

Ford terävä on tehnyt tuotannon tila ja odotetaan maahan kotimarkkinoilla vuoden aikana. Kokoonpanotiedot uuden auton hinta odotetaan olevan noin 200 000.Uusi Ford terävä Focus on optimoitu ulkonäkö ja suorituskyky. Nykyinen valtavirran seitsemän istuinta Maastoauto malli uskotaan, että uuden sukupolven terävä tuo tietty vaikutus markkinoilla.


Meillä android video liitäntä ford sync2 ja sync3.android video liitäntä on laite, joka yhdistää alkuperäinen auto dvd ja näytön, ei destory alkuperäinen auton järjestelmä, ja on kytkin voi vaihtaa oeiginal tai android. Android toiminto voisi asentaa apps fiksu soittaa puhelimella, joten apps käyttää auton näytössä, se on hieno pelata youtube, käyttää google. ja se on rakennettu carplay ja peili linkki. Lisää takakameraa DVT ja muut av-laite on ok.


94 ford edge.png