Uuden sukupolven DS3 patentti kartta altistuminen perheen Design

- Jul 17, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten media sai uuden sukupolven DS3 patenttiin kartta. Uuden sukupolven DS3 on sijoitettu pieni Maastoauto ja on tarkoitus nimetä DS3 Crossback. Ulkonäköä ja sisätilojen uuden auton ovat muuttuneet paljon. On selvää, että DS3 on arvata jotta olla paljastaa Pariisin autonäyttelyssä lokakuun 2018.


Kannalta ulkonäkö uusi DS3 etuseinän hyväksyy uusimmat ”DS wing” sisustuksella, käyttäen split-tyyppinen ajovalot, ja design ”repiä merkit” alla ajovalot. Sumu valon alueella on myös sisustettu leikkauksen kromattu.


Puolella kehon linjat ovat ennakkoluuloton, V-muotoinen muotoilu, uusi tyyli rim. Uusi DS3 taillights suunnitellaan Vaaka muotoilu ja ympäröi leikkauksen kromattu. Lisäksi uuden auton käyttää kahdenvälisiä kaksi-out pakokaasun asettelua.


Interior uusi auto on varustettu kelluva näyttö, tasainen alas-monitoimiratti, vähentää virtapainiketta ja epäsäännöllinen chrome trim korttelin ympäri koristeeksi.


Konetehona uusi DS3 rakennetaan CMP-alustalle ja on sähköinen versio iranilaisvalmisteinen 450 km. tulevaisuutta uuden auton suurin kilpailijoiden lukitsee ylellisyyttä malleja kuten Audi Q2 ja Mini Countryman.

A new generation of DS3 patent map exposure with family design.jpg