Uuden sukupolven BMW X 7 testi vakooja kuvia uudelleen altistuminen

- Jul 17, 2018-

Kun uuden BMW X 7 virallinen esittämislupa kierroksen virallinen testi kuvia tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla, oli paljon vähemmän tietoa uuden auton.Kun uuden BMW X 5 virallisesti julkistettu testi vakooja kuvia uuden BMW X 7 joutunut uudelleen.BMW: n suunnitelmien mukaan uusi BMW X 7 on virallisesti julkistettu tulevina kuukausina. BMW-perheen lippulaivana uuden BMW X 7 myös kilpailevat suoraan Mercedes-Benz GLS sen käynnistämisen jälkeen.

Päätellen uusin altistuksen testi vakooja kuvia, tällä kertaa BMW X 7 on varustettu M-suite. On nähtävissä, että testiautoissa on suurien tehokas kahden värin kahden viiden puhui ulkopuolinen kit käytetään myös.Tyyli samanlainen M perhe.Ajoneuvon takana on nähtävissä kaksi kaksinkertainen pakokaasun pakoputket sisällä kaksi suorakaiteen pakoputken koristeita testiauton.

Kaiken kaikkiaan suuri koko kehon tekee uuden BMW X 7 kompaktimpi. Matkustajien kolmannen rivin uuden BMW X 7 on tehnyt katon suoraan design ja heikentynyt.D-pilarissa kaltevuus.Samaan aikaan alhainen ikkunan kehyksen rivillä tekee myös sisätilojen tilaa läpäisevyyttä uuden BMW X 7 hyvin taattu.


103 BMW.png