Uuden sukupolven BMW X 6 Uutiset odotetaan kuun vaihe 2019

- Aug 22, 2018-

Multi-altistus vakooja kuvia osoittavat, että uuden sukupolven BMW X 6 käyttää perheen uusin muotokieli. Viimeisten uutisten mukaan toisen sukupolven BMW X 6 nyt myynnissä lopetetaan vuonna heinäkuussa 2019, vaikka uuden sukupolven BMW X 6 julkaistaan ja otetaan käyttöön vuonna 2020.


Kannalta ulkonäkö uusi angel eye ajovalot näyttävät vieläkin kiehtovaa. Uuden auton etusäleikkö on muuttunut nykyisen mallista ja suuremman koon ulottuu visuaalinen leveys koko head-osioon.


Puolella auto, uusi auto on siirrä takaisin muoto jatkuu, painetaan häntä näyttää erittäin dynaaminen ja monimutkainen vyötärölinja ulottuu edessä takana. Lisäksi uuden auton rim tyyli on romaani, ja odotetaan, rim muotovalikoima varataan kuluttajat voivat valita tulevaisuudessa.


Auton takaosan vaikka uuden auton käyttää paksu naamiointi vielä näemme uuden auton takavalot tyyli on muuttunut. Epäillään, että LED light VASTUSKUMI käytetään siunaus. Kun yö on valaistu, visuaalinen vaikutus on hyvin näkyvästi. Uuden auton pyrstö vastaa kaksisuuntainen pakokaasun asettelua.


Konetehona, uusi auto on varustettu 3.0T inline kuusisylinterinen ja 4.4T V8 twin-turbo moottori maksimiteho 250kW (340Ps) ja 340kW (462Ps), kanssa suurin vääntömomentti 450Nm ja 650 nm. Lisäksi uusi auto tarjoaa myös kaksi mallia 3.0T Turboahdetut dieselmoottori. M50don on maksimiteho 294kW (400Ps) ja piikin vääntömomentin 760Nm. Perinteinen vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

A new generation of BMW X6 .jpg