Uusi sukupolvi BMW X5 plug-in -versio uutiset merentakaisten myynti ensi vuonna

- Sep 18, 2018-

Se on oppinut ulkomailta tiedotusvälineiden että uuden sukupolven BMW X5 xDrive45e iPERFORMANCE odotetaan myydä Euroopassa vuonna 2019 ja myydään sitten Yhdysvalloissa vuonna 2020. Uuden auton yleinen ulkonäkö jatkaa auton säännöllisen version suunnittelua, mutta etupään latausportin uuden energia-logon suunnittelu ja kehon uusi energia-logo korostavat tämän mallin uutta energiaidentiteettiä.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto omaksuu uuden perhesuunnittelun kielen. Munasäleikössä on suuri muutos kooltaan verrattuna vanhaan malliin. Samalla uusi auto on plug-in-hybridimalli, etusäleikön leikkausliuska ja normaali versio. Mallin sininen väri on erilainen. Yksityiskohtien osalta etuovi ja D-pylväs on varustettu uudella energiamallilla varustetulla yksilöllisellä logolla, ja etulokasuojalla on sisäänrakennetun hybridimallin ainutlaatuinen latausportti. On selvää, että uusien ajovalojen ryhmien odotetaan käyttävän lasereitä.


Sisustuksen kannalta tämä malli jatkaa BMW: n viimeisintä perheperustaista suunnittelun kieltä ja vastaa vastaavasti kojelautaan, ohjauspyörän tyyliin, keskusohjauskoon kokoon ja keskusohjaustoimintaan, yleiseen sisustusteknologiaan ja kolmiulotteiseen merkitykseen verrattuna vanhaan mallit Mallissa on täysi valikoima päivityksiä.


Voimassa mitattuna uusi auto on varustettu uudella 3,0T turboahdetulla moottorilla, joka vastaa yhtä moottoria. Sen moottorin moottorin kokonaistehon odotetaan saavuttavan 290kW (394Ps), huippuvääntömomentin tai 600Nm: n. Lisäksi uuden auton 0-100 km / h kiihtyvyysaika tarvitsee vain 5,6 s, puhdas sähköauto voi kestää jopa 80 km, ja kattava polttoaineenkulutus 100 kilometriä kohti on vain 2,1 l.

new generation of BMW X5 plug-in version.jpg