BMW 8-sarjan maailman ensi-ilta uuden sukupolven

- Jun 19, 2018-

15.6. Paikallinen aika Ranskassa, vuoden 2018 Le Mansin 24 tunnin kestävyyskisassa, BMW käynnisti uuden sukupolven 8-sarjan Le Mans Townissa. Se käynnistetään myös virallisesti maailmanmarkkinoilla tämän vuoden marraskuussa. Uusi auto tullaan käyttämään BMW: n tulevaisuuden lippulaivana urheiluautona ja kilpailee Mercedes-Benz S-luokan coupea. Tulevaisuudessa BMW rakentaa myös 8-sarjan Cabriolet, 8-sarjan Gran Coupea ja BMW-perheen lippulaiva M-Family -faneja, jotka odottavat lähes 30 vuotta. - BMW M8.
BMW: n lippulaiva-urheiluautossa koko BMW 8-sarjan uusi sukupolvi hyväksyy kumouksellisemman suunnittelun. Alhainen ja virtaviivainen runko paljastaa suuren GT-urheiluauton ainutlaatuisen temperamentin.

Munuaispatruunu on kehittynyt all-in-one-malliksi, jossa on uusi designkieli. Tämä malli heijastuu myös M-kilpailun malliin, ja sen muoto on myös ohuempi. Keskuksessa on etukamera.
Urheilullisena tuotteena koko 8-sarjan etupuskurin koko uusi sukupolvi paljastaa aggressiivisuuden, suuremmat ilmanottoaukot molemmin puolin, lisäksi parempia jäähdytysominaisuuksia ja parantaa myös ilman dynamiikkaa. Ajovalojen ryhmään kuuluvat enkeli- silmät yhdistetään LED-päiväajovalojen ja LED-ajovalaisimien avulla. Tietenkin voit myös asentaa kehittyneempää lasijalusta.

Sivussa, kuten iso GT-urheiluauto, tämän on oltava koko auton kaunein näkökulma. Pitkällä etusuoralla ja takajousimella varustettu muoto sekä kohotettu häntärakenne tekevät ajoneuvosta erittäin tyylikkään. Samanaikaisesti vyötärölinjan reunuksen muotoilu osoittaa myös sen luonnollisen ja urheilullisen luonteen. Kaksikerroksisen viiden uuden pyörän muotoilu on myös hyvin muodikasta, ja pyörän kaaren muotoilu luo myös voimakkuuden. Rungon koon mukaan auton pituus on 4843 millimetriä, leveys 1902 millimetriä, korkeus 1341 millimetriä ja akseliväli 2822 millimetriä.

Uuden auton kokonaissuunnittelu ja konsepti ovat täsmälleen samanlaiset, hänellä on yleinen lihasvoima ja takavalo-ryhmä hyväksyy LED-valon hihnan suunnittelun. Tämä tulee myös BMW: n tulevaisuuden suunnittelukonseptiksi. Takapyörän tuuletusaukot molemmin puolin sovitetaan kahdenvälisten kahden kanssa . Pakokaasun ulkoasu tekee uuden auton näyttävän hyvältä.

Kuten lippulaiva urheiluauto, koko 8-sarjan uusi sukupolvi on muuttanut edellistä BMW-perheen sisustussuunnittelua, ja kokonaiskonseptiauto tyyliltään näyttää ylelliseltä. Uuden sukupolven auton infotainment-järjestelmä - iDrive-versio 7.0 on ensimmäinen kuljetettava auto, mukaan lukien koko LCD-paneeli, joka voi esittää erilaisia tyylejä. Keskikonsolin itsenäinen nestekidenäyttö on upotettu keskikonsoliin ja se voidaan räätälöidä. Lisäksi näyttöä voidaan käyttää neljällä pyörimisnopeudella, kosketuksella, äänellä ja eleellä.


23.2.png