Uuden sukupolven BMW 3-sarjan tiedot paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 20, 2018-

Jos jokainen auto yritys on auto, joka voidaan kutsua sielu, sitten BMW: n sielu on epäilemättä 3-sarja - ja sielu on vaihdettava. Muutama päivä sitten, Aika Motors oppinut merentakaisten media että uuden sukupolven 3-sarjan odotetaan paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä joka avasi lokakuussa tänä vuonna. Uuden auton ulkonäkö hyväksyy uuden perhe suunniteltu kielen ja sisustus tyyli on tapahtunut merkittävä muutos. ”Se ei ole kuin BMW ollenkaan”.


Kannalta ulkonäkö uuden auton hyväksyy Viimeisin omakotitalossa suunnittelu-kieli, joka on dynaamisesta ja muodikas. Munuaisen muotoinen säleikkö laajentunut ja muoto on tasaisempi ja pyöreämpi. On syytä mainita, ajovalojen muotoilu open eye design nykyisen mallin peruuttamisen jälkeen se näyttää olevan paljon tasapainoisempaa. Visuaalinen vaikutus LED daytime running lights on myös erittäin houkutteleva.


Ansiosta vaunun synnynnäinen kehon rakenne ajoneuvon painopistettä on enemmän taaksepäin ja näyttää sirompi. Muoto on enemmän pyöristetty kuin nykyinen malli, ja yleistä linjaa on pehmeämpi ja luonnollisempi. Samaan aikaan mukaan BMW: n samaa tyyliä, uuden auton rim-malli on muutettava kun on massatuotantona, ja se on enemmän urheilullinen.


Uuden auton huomattavin juttu on BMW muutti pakokaasun joka käyttää aina vain toisella puolella ja kaksi puolta ja pakokaasun häntä jaetaan molemmin puolin, joka parantaa merkittävästi kisatunnelmasta. Farmari runko on tietenkin toisenlainen sedan, joka myös parantaa häntä layering.


Sisustus uuden auton ominaisuus uusi perhe-tyylinen kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä. Lisäksi kojelaudan muotoilu, keskitettyä valvontaa alueella kelluva näyttö ja multimedia toiminta alueella painikkeen ulkoasu ja yksityiskohtaiset hyödynnetään uuden sukupolven BMW 8-sarja muotoilu.
Konetehona uusi auto on määrä varustaa kolme-sylinterinen, neljä ja kuuden sylinterin Turboahdetut moottorit. Lisäksi M340i teho odotetaan nousevan 250kW (340Ps).

new generation of BMW 3 Series.jpg