Uusi sukupolvi Audi S3 vakooja valokuvien altistuminen tai listattu vuonna 2020

- Aug 16, 2018-

Muutama päivä sitten saimme uuden sukupolven Audi S3 -tietokokeilun valokuvista merentakaisista medioista. Uusi auto käyttää Audiin uusinta perhetapaansa muotoilua, etusäleikkö on leveämpi ja alempi ja takaistuimet ovat hoikka. Auto arvioidaan olevan käytettävissä vuonna 2020.


Audiin korvaaminen näyttää muuttuneen vähäiseksi, mutta huomaamattomien yksityiskohtien muutokset eivät ole pieniä. Uusi auto käyttää viimeisintä perhetyyppistä kuusikulmaista säleikköä, ja puskurin molemmille puolille lisätään pienikokoinen ilmaus. Kuitenkin ajovalojen sisäpuolella on varsin mielenkiintoista liittyä kolmion LED-päiväajovalot.


Sivun muoto muuttuu myös vähäiseksi, mutta etu- ja takapyörän kaarien taittoviiva on epäilemättä kovaa kuin nykyinen. Suorat linjat terävät terävät mutkat, niin että uuden sukupolven Audi S3 on kova temperamentti. Testiautolla on myös tomahawk-vanteet, eikä tuotantoversion muodon odoteta muuttuvan paljon.


Uuden auton takaosan kokonaismuoto ei ole muuttunut paljon, mutta uuden tyylin taustavalot on korvattu ja muoto on samanlainen kuin uuden sukupolven Q3. Testi-auton sisätilat käyttävät tilapäistä valaistussarjaa, joka ei ole tilapäisesti arvokasta. On syytä mainita, että uusi auto käyttää molemmilla puolilla yhteensä neljä pakoputkistoa, ja puskurin on myös suunniteltu molemmille puolille.

new generation of Audi S3.jpg

Audi-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: MiraCast Audi 2016-2017: lle.

Tämä DuaLink-liitäntäkotelo, joka perustuu Audi Interface -autoihin, on varustettu uudella MIB-järjestelmällä varustetulla Audi-autolla ja alkuperäisellä autopääyksiköllä. Se tarjoaa CarPlay- ja Android Auto -ominaisuuden, PAS: n, 4 videotulon ja korkean resoluution.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.