Uuden sukupolven Audi A3 spy kuvia altistumisen paljastetaan vuonna 2019

- Aug 16, 2018-

Saatuaan vakooja kuvia uuden sukupolven Audi S3, saimme testi vakooja kuvia uuden sukupolven Audi A3 merentakaisten Media. On melko yllättävää, että ulkonäkö toisiinsa kaksi autoa ero ei ole merkittävä. Uuden sukupolven malleja on kuitenkin pidemmän akselivälin kuin nykyinen A3, jotka parantavat mukavuutta takana. Lisäksi uusi auto on paljastettiin ensi vuonna kahdeksannen sukupolven golf.


Yllättävää kyllä uusi A3 ja S3 ulkonäkö ero on melko pieni. A3 on tuuletusrako puskurin, mutta koko on hieman pienempi. A3 verkkokankainen hyväksyy saman kuusikulmainen sisustus kuin S3.


Uuden auton muutos on yksityiskohtia, kuten akseliväli. Jälkeen koota uudet ja vanhat mallit (juurikaan) todetaan uuden sukupolven malleja kasvaa ilmeisesti osa akseliväli ja katto rivien tulee olla pyöreä ja harmoninen kuin nykyiset mallit.


Takana uusi auto käyttää piilotettu pakokaasun muoto. Kun zoomata kuvaa löydät tuuletusaukkojen molemmin puolin puskurin. Kuten sisustus et tiedä sitä. Konetehona auton odotetaan on varustettu 1.4T ja 2.0T Turboahdetut moottorit ja siirto on sovitettu 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto.

new generation of Audi A3.jpg

Audi Auto sarja tuotannot on kuin seurata: Pysäköinti ohjelmaoppaasta Audi A3 vuodesta 2016.

Kamera video liitäntä special Audi MIB2 ja Volkswagen tarjoavat videon lisäys Audi A3, A4, A6, Q7 ja VW Golf 7, Passat ajokki kanssa komento MIB2 ja 4PIN pyöreä videoliitin LVDS, näytön taakse osoittava kamera ja muita video lähde.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.