Fordin uudet pienet maastoauto-auton vakoojavalot

- Jun 25, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat joukon epäiltyjä road test vakooja kuvia Fordin uusi pieni SUV. Vakoojauksen yksityiskohtien avulla voidaan nähdä, että auto on edelleen Mule-autovaiheessa (tapaustesti). On todettu, että auto julkistetaan virallisesti aikaisintaan vuonna 2019.

Tie-testien ajoneuvoilta otetuista vakoojakuvista valmistajat tilapäisesti naamioivat itsensä "erityiseksi" Ford Fiesta -matkalle ulkomaille. On kuitenkin syytä huomata, että pyörän kulmakarvojen lisääntymisen lisäksi uuden auton etusäleikkö ja etu- / takapuskuri on muutettu. Nämä ominaisuudet riittävät osoittamaan, että auto on tien testata epäiltyä uutta maastoautomallia. auto. Lisäksi, koska auto on alustustestin alkuvaiheessa, testiauton ulkonäkö ei ole liiallinen viittaus.

On syytä mainita, että viitaten aiemmin ilmoitettuun perävaunun karttaan, uusi auto on omaksunut erittäin kompakti muotoilun tyyli, tasainen etusäleikön muotoilu molemmin puolin pyöreillä ajovaloilla, jotta auto näyttää hyvältä jumalalta . Lisäksi puskurin alla epäiltiin, että koristeena käytettiin hopea naarmuuntumaa, mikä korostaa edelleen maastomalliaan. Auton rungon puolella korotetut kulmakalvot etu- ja takapuolella luovat runsaasti visuaalisia vaikutuksia kehon pinnalle, kun taas nelipyöräiset pyörän kulmakarvat on kääritty mustaksi muoviksi.


39 ford.png