500 kilometrin Audi e-tronin virallinen käynnistyminen Kiinassa odotetaan valmistuvan vuonna 2020

- Jun 08, 2018-Äskettäin Audi-merkkihuippukokouksessa 2018 sen uusi energiamalli, Audi e-tron virallisesti esiteltiin Kiinassa. Uusi auto on Audiin ensimmäinen puhdas sähköinen SUV-malli, ja uusi auto voi käyttää 150 kilowatin pikalataustoimintoa. Nopein aika on 30 minuuttia. Akku ladataan 100%: iin. Lisäksi uuden auton maksimaalinen mittarilukema saavuttaa 500 kilometriä. On todettu, että uuden auton tuotantoversio julkaistaan virallisesti 30. elokuuta. Samanaikaisesti FAW-VW Audi tuottaa virallisen auton vuonna 2020.


Uusi auto hyväksyy Audi-perheen uusimman suunnittelukonseptin. Suuri kokoinen kuusikulmainen ilmanottoaukko on yhdistetty molemmilta puoliltaan teräviä ja kapeita ajovalot, joten auto näyttää erittäin urheilulta. On syytä mainita, että auton etupussi hyväksyy suljetun käsittelyn, mikä korostaa auton uuden energiamallin erityisosaa.


Auton runko-osasta auto on varustettu moduulisella älykäs takavalotoiminnolla, ja elektroniset ulkoiset taustapeilit ajoneuvon molemmin puolin lisäävät tieteen ja teknologian tunnetta jossain määrin. Samanaikaisesti taustapeilin ottama kuva siirretään auton näyttöjärjestelmään reaaliaikaisesti samanaikaisesti. Verrattuna perinteisiin ulkoisiin peileihin tuulenvastuksen kerroin optimoidaan, kun kuljettajan visuaalinen kenttätyöpaikka pienenee huomattavasti. . Samalla ajoneuvo varustetaan myös aktiivisella ilmanottojärjestelmällä, joka avaa automaattisesti säätöverkon, kun voimansiirto- tai akkuyksikkö tarvitsee jäähdytystä.
Takapäissä takavalot ovat savustettua mustaa vaikutusta. Takavalot on suunniteltu herättämään teknologian tunnetta. Lisäksi ajoneuvon takaosaan on sijoitettu pieni spoileri, joka parantaa urheilullisen vaikutuksensa.


Audi e tron.png