2020 Mercedes-Benz CLA-luokan ajokoe

- Jun 28, 2018-

Ennen saimme 2020 Mercedes-Benz CLA-luokan testi vakooja kuvia ulkomaisten tiedotusvälineiden. CFA-luokan ja Mercedes-Benz A-luokan osuus MFA2 foorumi. Ulkoasua on enemmän kuin aiemmin alttiina A-luokan sedan, mutta vain kasvanut tiedot. Urheilu elementtejä. On todettu, uusi auto on virallisesti julkistettu Yhdysvalloissa 2019 jälkipuoliskolla.

 

Uusi Mercedes-Benz CLA-luokan etuseinän odotetaan hyväksyvän Mercedes-Benz urheilullinen ”Panamericana” Säleikkö-suunnittelu. Uusi CLA lamppu lavastus poikkeaa täysin A-luokan ja käteistä CLA. Alla ajovalot LED daytime käynnissä-valo on vähän kuin pisara vettä ja takavalo on täysin uusi muotoilu, että ennen koskaan nähnyt.

 

Puolella auton koriin kuin Mercedes-Benz A-luokka, Mercedes-Benz CLA katto-rivi on pienempi ja kaareva katto-rivi ulottuu kaareva pyrstö luoda rajojen yli tyyli. Lisäksi uusi auto on merkittävästi koko verrattuna nykyiseen malliin, ja ajoneuvon on myös lisääntynyt huomattavasti. Mercedes-Benz CLA takana rekisterikilpi on myös siirretty ylös ja alas rintaosan kansi puskurin takana takaosan eriytetyn suunnittelun tavallisten Porrasperä ja linjan takana on myös masentunut.


BENZ.png