2019 Toyota 86 TRD erityispainos virallinen kartta

- Jul 24, 2018-

Äskettäin Toyota esittämislupa virallinen kartta 86 TRD Special Edition (TRD Special Edition)-malli.Uusi auto myydään Yhdysvalloissa erikoisversion 2019 Toyota 86.Toyota 86 korkean profiilin malliin perustuvan uuden auton on uuden TRD tehdyt elin surround, ja sisustus on ylellinen sisustus.

Käynnistää Toyota 86 TRD Special Edition on varustettu valikoima eksklusiivisia ominaisuuksia saatavana nykyisen ulkomailla 86 high-end mallit myös Brembo-jarrujärjestelmä, SACHS pelti, 18 tuuman vanteen ja Michelin Pilot Sport 4-Kesärengas.Näin ollen uusi auto on varustettu pieni elin, joka on valmistettu TRD, kuten uusittu etu-huuli, sivuhelmat, takana hajotin ja takaspoileri.Lisäksi oranssi-punainen ja punaisen TRD kehon ulosvedettävä ja TRD tuotettu ruostumatonta terästä pakojärjestelmä ovat myös saatavilla uuden auton.

Auton sisätilojen Toyota 86 TRD erityispainos on punaista ja mustaa värimallia. Nahka monitoimiratti ja Alcantara aineistoa kääritty istuin ovat punainen ja musta ja punainen kojetaulun ompelemalla ja punainen vyö luomaan sisustus.Urheilullinen tunnelma.Lisäksi ilmoittamiseksi erityispainos mallin henkilöllisyys etupaneelin uusi auto on myös varustettu TRD LOGO brodeeraus väline-paneelissa.

Konetehona, uuden auton edelleen saada virtansa 2.0-litran vastaiskumoottori neljä moottorin maksimiteho 207 hv ja 212 huippu-vääntömomentti Nm. Siirtoverkon vertoja 6-nopeus käsikirjan tai 6-nopeus käsivälitteinen vaihteisto.

121 toyota.png