2019 Lexus LX lueteltu

- Aug 13, 2018-

3. elokuuta Lexus käynnistettiin virallisesti täysikokoinen ylellisyyttä Maastoauto 2019 LX 570, yhteensä kolme mallia: LX 570 dynaaminen luxury versio, LX 570 luxury deluxe-versio, LX 570 huippu erityispainos.


Ulkonäkö, 2019 LX 570 yleistä ja nykyinen basic säilyy johdonmukaisuuden vuoksi vaikka koko etusäleikkö, mukaan lukien Lähi net ja runko ovat myös mustata, musta taustapeili, musta rim samasta päivästä ja dynaamisempi edessä puskurin. Lisäksi, Tämä uusittu versio käyttää 2018 LX 570 huippu erityisen rajoitettu painos Kara säleikön, etu- ja takaosan puskureihin erikoisversion blackened ulkopeilit ja polkimien sarjat (myös kaasupoljin jarrupolkimen ja jalkatuki) jarrupoljin) ja muut malleja.


Auton takaosa auton seuraa varsinaiseen suunnittelu nykyinen malli. Uuden elimen surround myös uudenlaista takapuskuri. Yleisen kannan alaspäin liikkumista tekee myös ajoneuvon visuaalinen painopiste pienempi.


Sisätiloissa auton keskikonsolissa täytetään 12,3-tuumainen suuri näyttö etäyhteyden Touch-käyttöliittymä. Näyttö voidaan jakaa kolmeen osaan, eri toimintoja, kuten navigointi-, ääni- ja ilmastointi tiedot; kanssa suuri värillinen head-up display. Uusi timantti istuin ompelemalla suunnittelu on kuitenkin lisätty.


Power-osassa se edelleen käyttää 5.7L V8 hengittävä moottori koodinimeltään 3UR-FE maksimiteho 270 kW (367 PS) ja piikin vääntömomentin 530 N·m. pariksi kanssa 8-nopeus manuaalinen automaattivaihteiston.

2019 Lexus LX.jpg

Lexus car-sarjan tuotannot on kuin seurata: Android GPS navigointi Lexus ES/IS/NX/CT-sarja 2014.

Tämä Android navigation käyttöliittymä voidaan kaikki uudet ja vanhat Lexus mallit (IS, CT, ES, NX-sarja). Kaikki käytetään yhdessä muiden järjestelmien GVIF liittimineen esim. 2012 Buick, TOYOTA, Land Rover, Opel, Chevrolet Malibu löytyi 3 ja niin edelleen. Tämä tuote tarjoaa valikkoon, videolaitteet input, kääntää videon lisääminen OEM näytön.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.