2019 Kia Toimi GT vakooja valokuvien altistumista

- Jun 29, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet julkaisivat vakoojan laukauksen sarjasta 2019 Kia Proceed GT -malleista tiekokeisiin. Uusi auto oli varustettu 1.6T-moottorilla ja käytti esi-esiastemuotoa. Kilpailevat mallit on lukittu Renault Megane GT ja Peugeot 308 GT. On todettu, että uusi auto virallisesti ensi vuonna debaksi.

Viime vuoden Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä Kia ilmoitti Proceedin kolmannen sukupolven käsitteen, joka eroaa merkittävästi nykyisestä mallista. Tämä vaunu on periaatteessa valmistanut malliversiota, ja etusäleikössä "GT" -logonimallin. GT-malli on sarjan korkein kokoonpanoversio, joka on vielä urheilullisempaa. Uuden auton tärkeimmät kilpailijat ovat Renault Megane GT, Peugeot 308 GT, Golf GTD ja Ford Focus ST.


Uuden auton LED-ajovalojen muotoilu ei etupuolella ole kovin erilainen kuin muut tavanomaiset mallit, kun taas etupuskuri sivuilmanotto on suurempi ja ilmanottoaukko on huokoista. Suunnittelupuolella, uusi auto, jossa on panoraamaikkuna, kun taas pyörän muotoilu toteuttaa myös urheilullisen tyylin, joka on varustettu punaisella jarrusatulalla, testissä käytetty anturi voidaan havaita myös vakoojalosteissa. Takasuunnittelu on suhteellisen houkutteleva osa edellisestä konseptimallista. Uuden auton suorituskyky on myös erittäin hyvä. Taaksepäin suunnattujen takavalaisimien suurempi koko ja keskimmäinen liitosrakenne ovat houkuttelevia, ja suurikokoinen kahdenvälinen pakoputkiasennelma myös korostaa liikettä. Sex. Kaiken kaikkiaan uudella autolla on näkyvä suunnittelu suorituskyvyssä valtavirran kompakteissa malleissa.