2019 Ford Mondeon vakooja on varustettu kahdella moottorilla

- Aug 03, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet Espanjassa vangitsivat joukon Mondeon matkustusversion road test spy -kuvista, auto on keskipitkä uudistettu malli, ja sen odotetaan vapautuvan vuonna 2019.


Ulkonäköä voidaan havaita, että muutos ei ole suuri, kennon sisääntuloaukko säilyy ja kromattu. Hiljattain suunnitellut ajovalaisimet sisältävät "L" LED-päiväkäyttövalot.


Rungon puolella olevat viivat liikkuvat sujuvasti ja vyötärölinja kulkee etu- ja takaovien läpi. Samassa luokassa sisätila on edelleen hyvin riittävä.


Uuden Mondeon teho on varustettu 2,0-litrisella EcoBlue-dieselmoottorilla varustetulla moottorilla ja 1,5 litran 3-sylinterillä EcoBoost-turboahdetulla moottorilla Fiesta ST: sta. Tulevaisuudessa kotimaassa Foxilla on myös tämä 1,5-litrainen. EcoBoost-moottori, mutta sen lähtöteho saattaa olla hieman alhaisempi.


Muilta osin Ford ei käytä yleistä 9-vaihteinen automaattivaihteisto, vaan käyttää omaa 8-vaihteista automaattivaihteistoaan. Samanaikaisesti uuden Mondeon odotetaan myös olevan varustettu Co-Pilot 360: n aktiivisella turvavalvontajärjestelmällä.


Tämän vuoden maaliskuussa USA: n version Mondeo esitteli myös korvaavan mallin, joka teki suuria muutoksia edessä. Voimansiirtoon on myös varustettu 1,5 litran turboahdettu nelisylinterinen moottori ja 2,5-litrainen luonnollisesti imettävä moottori, jonka odotetaan olevan virallisesti ilmoitettu ennen vuoden 2019 New Yorkin auto-esitystä.

2019 Ford Mondeo.jpg

Ford-autosarjassa meillä on seuraavat tuotot: Fordin SYNC3 2016-2017: n mukautettu navigointijärjestelmä Tämä Android 6.0 -versioon perustuva navigointivideoliitäntä sopii 2016 - 2017 Ford SYNC3: lle. Se tarjoaa Android Navigation, PAS, 4 videosisältöä ja korkean resoluution 1080P.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.