2019 BMW X1 Osittainen konfigurointi Valotuksen konfigurointi Parannus / tai syyskuun listaus

- Jun 13, 2018-

Viime aikoina olemme oppineet asiaankuuluvista kanavista BMW 2019 X1: n kokoonpanosta. Uusi auto tarjoaa edelleen X-malliset puvut ja urheiluvaatemallit, ja se on lisännyt 4 valinnaista pakettia. Uusi auto on myytävänä syyskuussa.

2019 BMW X1 tarjoaa edelleen urheilun suunnittelupaketteja ja X-sarjan suunnittelupaketteja. Nämä kaksi sarjaa ovat erilaisia suunnittelussa. Alkuperäisten kahden mallisarjan lisäksi BMW on myös käynnistänyt yksinoikeuden omaavan paketin, jonka kuluttajat voivat itse asentaa. Kokoonpano. Lisäksi käynnistinversio lisäsi myös takaluukun, joka myös tehostaa takaluukun standardia X1: llä.
Konfiguroinnin kannalta BMW X1 xDrive 20Li: n etuoikeutettujen mallien ja xDrive 25Le -mallien keskitetty ohjausnäytöt on päivitetty, jolloin alkuperäinen 6,5 tuuman keskusohjauspaneeli on 8,8 tuumaa, mikä lisää ajoneuvon tunnetta.

2019 BMW X1 esitteli myös neljä valinnaista pakettia mukavuutta, innovaatioita, talvia ja viihdettä varten. Suora ostopaketti on kustannustehokas kuin erillinen vaihtoehto. Näiden neljän valinnaisen paketin kokoonpanoja käytetään myös usein ja erittäin käteviä autojen kokoonpanoja, mikä lisää entisestään BMW X1: n hinta-laatusuhdetta.


7  2019  bmw x1.png