2019 Audi S6 Avant ajokoe altistuminen

- Jun 28, 2018-

Äskettäin joukon 2019 rajakohtaan Audi S6 Avant ajokoe ajoneuvojen saatiin merentakaisten media.Uuden auton perustuu Volkswagenin Uusimmat MLB Evo, voimanlähteenä 2.9T V6 twin Turboahdetut moottorin.Uusi auto on määrä julkaista virallisesti Frankfurtin autonäyttelyssä vuonna 2019.

Kannalta ulkonäkö 2019 Audi S6 Avant on uusin Audi perheen muotokieli. Suuri kuusikulmainen ilman saanti Säleikkö kanssa suuri tuuletusaukkojen molemmin puolin tekee ajoneuvon näyttää erittäin terävä..Innovatiivisempi muoto käänteinen puolisuunnikkaan ajovalot, keinottelu Audi on sitoutunut tekemään maailman ensimmäinen ”lamppu factory”.

Uuden auton puolella jatkuu edelleen yhdessä alhainen kehon muodon, niin monet fanit ja ystävät heti kivi lisää vaunun 's iso-ja ilmavirta.Uuden auton D-pilarissa leikattu kulma on suurempi kuin nykyinen malli. Sen sijaan takapään takavalot uusin A8 ja A6, auto käyttää chrome leikata nauha takavalot molemmin puolin.Jälleen kerran osoittanut auton vahvan suorituskyvyn ominaisuuksia.

Sisustus, uusi auto ei ole paljon oikeaa autoa tietoa, kai perus ja uusin A6-tyyli on samanlainen useita suuri kosketusnäyttö korvaa fyysiset painikkeet käytöstä, teknologian arvotavarasi edellä Audi koskaan pettäneet kansan.
Perustuu Volkswagenin Uusimmat MLB Evo alusta tai 2.9T varustettu V6 twin Turboahdetut moottorin Porsche, se poikkeaa pelkästään tuning. Sen tehon on 450 hevosvoimaa ja sen on 620 N•m.Uuden auton tiedot eivät ole vielä


52 audi.png