2019 Audi A4 virallinen kartta julkaistiin

- Jun 28, 2018-

Muutama päivä sitten Audi julkaisi virallisesti virallisen kartan 2019 Audi A4 -mallin ulkomaanversiosta. Vuosittaisena uudistettuna mallina uudella Audi A4: lla on vähäiset oikaisut ulkonäköön, parannettu kokoonpano ja keskittynyt S-linjan mallin urheiluvälineiden vahvistamiseen. Uusi auto jatkaa neljänovisen Sedan / Limousin ja viiden ajoneuvon Avant-mallia ja aloittaa esikaupat Saksan markkinoilla vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä, jota seuraa A4 allroad quattro ja kotimainen A4L-malli. Odotetaan vastaavien päivitysten aloittamista.

Vuoden 2019 Audi A4: ssä on äskettäin suunniteltu etupuskuri, joka on aggressiivisempi kuin nykyiset mallit. Etupuskurin molemmin puolin olevat hopeiset U-muotoiset leikkuusliuskat on vuorattu hunajakennoilla ja ilmanottoaukkoilla, mikä korostaa urheilullista ilmapiiriä entisestään. Lisäksi matriisin LED-ajovalot jatkuvat nykyisiltä malleilta, mutta silti tuntuu täydelliseltä tekniikan tuntuiselta.

Auton takaosassa uusi auto on säädetty vain mustalle suojalevylle + pakoputkiston takaosan puskurin pohjalle. Se on vakiovarusteena keskeinen diffuusorirakenne, ja molemmilla puolilla on uusi tyyli, jossa on täydellinen liikematka ja ylellisyys. Monikulmainen pakokaasu. Lisäksi uusi auto on myös lisännyt pienikokoisen takaspoileri ja mallin mukaan tarjoaa valikoiman uusia tyyliä pyöriä, jotka kuluttajat voivat valita 16-19 tuumaa.Sisätiloissa uusi A4: ssä ei ole melkein mitään muutosta nykyisiin malleihin verrattuna, kun taas perinteisissä malleissa ja S-line-urheilusarjoissa on eri ajoneuvotyyppien värityyppien tyylit. Tietenkin omistajat voivat myös valita omat vaihtoehdot. Kokoonpanon suhteen kaikki LCD-näytöt, suuret suuret näytöt, ilmansyöttölaitteet ja ainutlaatuiset sähköiset esteet eivät ole poissa. Voimassa oleva uusi auto jatkaa nykyisiä asetuksiaan ja jatkaa tarjoamalla erilaisia bensiinimoottoreita tai dieselmoottoreita, kuten 1.4TFSI / 2.0TFSI ja 2.0TDI / 3.0TDI, joiden suurin teho on 150-272 hevosvoimaa ja lähetys järjestelmä sopii 6-nopeuksille. Käsikäyttöinen tai 7-vaihteinen kaksoisvaihteisto.


51 audi.png