2018 Toyota Overlord 2700/4000 Lähi-idän versio

- Jun 10, 2018-

Dominoiva 2700 Lähi-idässä on täynnä jännitystä hengessä ja hengen autiomaassa. Se kattaa hieno tyyli Itä-Aasiassa ja tulee tosi cross country soturi!

Sen etuseinän näyttää erittäin kovaa, suoraan tuleen etusäleikkö uuden rakenteen ansiosta uusi Prado enemmän karkea kuin edellinen malli uuden puskurin tehdä sen etuseinän enemmän koko.

Uuden auton lisäsi ohjauspyörän kulma näyttö, veto näyttö ja kehon tilt kulma monitor, joka huomattavasti tehostaa henkilön rasitusta ja ajoneuvon passability kohdatessaan monimutkainen tieolosuhteissa. Ainutlaatuinen muotoilu on enemmän muodissa ja urheilullinen intiimi ja kohdennettuja avulla omistajan nauttia miellyttävä kokemus.


Vaikka 18 Toyota Overlord 2700/4000 Lähi-idän versio käyttää seitsemän istuinta asetusta, se on melko runsaasti tilaa käyttöön ja elektronisia laitteita autossa myös lisääntyneet kuljettajien ja matkustajien tarpeisiin. Elegantti uudenlainen elin väri bar puolella kehon kokonaisen läpi tuo elinvoimaa yksinkertainen elin. Takaistuimen viihdejärjestelmän ja muut lisää asukkaiden Luo laadukkaita, rento ja rentouttava sisustus ympäristö. Lisäksi merkittävä muutos on, että kolmas rivi of istuimet hyväksyy laskettavat design alareunassa, joka taittaa muodostaa tasainen varastointi alustan paikkaa. Tilava runko sekä tallentaa ja kuljettaa ihmistä.

Toyota Prado 2018 Navigation.jpgToyota Prado 2018 Navigation.jpg