2018 pebble Beach Auto Show: BMW: n uusi sukupolvi Z4 virallisesti julkaistu

- Sep 03, 2018-

Äskettäisen vapautumisen 2018 Pebble Beach Auto Show, BMW on uuden sukupolven Z4 julkaistiin virallisesti. On todettu, että uuden sukupolven Z4 (sisäinen koodi G29) käyttöön uusi perhe-tyylinen suunnittelu-kieli on rakentanut BMW ja Toyota. Yleinen tyyli on muodikas ja avant-garde. Uusi auto on ensimmäinen päästä merentakaisten markkinoilla maaliskuussa 2019.


Kannalta tyyli, uuden sukupolven Z4 M40i esillä kohtauksen edelleen käsite edellistä ja myös laajentuneen munuaisten säleikkö ja terävä ajovalot design-elementit. Uusi auto on enemmän perinteisen muotoilu yksityiskohtia, ja vektori tuotantomalli on edelleen lähellä.


Puolella auto uusi auto on hyvin klassinen kehon osuus kaksiovinen urheiluauto. Pitkä moottoritilaan, viettävä tuulilasi ja lyhyt runko tehdä kehon linjat, dynaaminen ja moitteettomasti. Juuri-mahdollistaa soft-top Cabrio rakenne korvaa kova katto vaihdettava aikoa nykyisen mallin. Uusi tyyli LED-takavalot on erityisen silmäänpistäviä kun palaa yöllä.


Sisustus sisustus uuden auton ominaisuudet BMW: n uusin perhe-tyylinen muotoilu. On syytä mainita, että tämä auto on varustettu seitsemännen sukupolven iDrive-järjestelmä, mukaan lukien uusi tyyli koko LCD kojelauta ja keskusvalvonta LCD.


Mukaan virkamies uuden käyttöjärjestelmän perusteella käyttäjä intuitiivinen ja selkeä, vaikka käyttäjät voivat käyttää infotainment-järjestelmä touch, puhe, ele hallita ja perinteinen iDrive nupit. Lisäksi ”iso Kana jalat” sähköinen lohko lisätään myös crystal aineistoa edellä, joka voi tarjota paremman tuntuman.


Voimansiirto-osan uuden sukupolven Z4-M40i on varustettu B58 sarjan 3.0T moottorin maksimiteho 280kW (380Ps). Entry-malli on varustettu johdettava B48: sarja 2.0T korkea ja pienitehoinen moottori. Siirto-osa vastaa 6-nopeus manuaalinen ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

BMW's new generation Z4.jpg