2018 New Yorkin auto-esitys: Nissan Titan Official Suite Edition

- Jun 22, 2018-

Aivan uudessa New Yorkin auto-näyttelyssä Nissan esitteli Titanin virallisen kit-version, joka on kehitetty yhdessä muuntamon ajoneuvon valmistaja Icon Vehicle Dynamicsin kanssa. Auto on sovitettu alustaan ja ulkonäköön, mikä vastaa paremmin amerikkalaisia pick-up-autojen tarpeita.

Tämä konversiosarjamalli voi lisätä alustan korkeutta 76,2 mm parantaakseen ajoneuvon ohituskykyä ilman ajoneuvon rungon muuttamista. Valmistajan arvioiden mukaan koko muuntaminen voidaan suorittaa alle 4 tunnissa, eikä se vaikuta ajoneuvon koko ajoneuvon takuuseen. Ulkonäköä ajatellen paketin erityisversio on myös pakattu uudelleen. Pakoputken, puskurin jne. Mattapintainen rakenne on visuaalisesti miellyttävämpi. Keskitin on myös villi näköinen.
Uusi auto lisäsi myös etu- ja taka-LED-valaistustarvikkeita parantaakseen yövalovaikutuksia. Lumiharjoitusasennussarjoja esiteltiin myös yhdellä niistä, joita käyttävät käyttäjät, jotka haluavat käyttää tätä autoa työntämään lumen talvella. Voiman osalta auto antaa 5,6 litran version V8-moottorista ja sisällyttää V6-moottorin tuleviin lisävarusteisiin.


33 nisson titan.png