2018 Lexus NX virallinen julkaisu

- Jun 06, 2018-

Viime aikoina Lexus ilmoitti lanseeraavan 2018 NX -mallit, hinta pysyy ennallaan ja uusia turvallisuusominaisuuksia käytetään.

 

Lexus NX-sarjan 2018 -malleissa on LED-etusumuvalaisimet, jotka lisäävät turvallisuutta sateen ja sumun aikana. NX 300: n edestä ja NX 300: n etuosassa on automaattinen häikäisyn toiminta sisäpuoliseen taustapeiliin. Kun ajoneuvo altistuu voimakkaalle valolle, sisäinen taustapeili säätää automaattisesti heijastavaa tehoa, mikä tekee yötä mukavammaksi ja turvallisemmaksi. NX 200 -latausversio ja NX 200 -latausversio on varustettu automaattisella tutkanäytöllä ja sisäisellä taustapeilillä, joilla on automaattinen häikäisysuojaus, joka parantaa ajoturvallisuutta.

 

Erilaisten ajoneuvojen kokoonpanon mukaan Lexus NX voi tarjota käyttäjille monipuoliset turva- vartijat, kuten 360 asteen panoraama-monitorin, jonka avulla käyttäjät voivat ajaa pysäköintialueilla ja pienissä ympäristöissä kätevämpää; ja riviin sokea paikalla tarkkailla BSM tehdä tie kaupungin turvallisempaa ja rennompaa; täysvärinen päänäyttö HUD mahdollistaa kuljettajien helposti tarttua ajotietoihin; LEXUS Lexus älykäs turvajärjestelmä LSS + tehokkaampi integrointi useisiin aktiivisiin turvatekniikoihin, kuten törmäyksenestojärjestelmä PCS, mukautuva vakionopeussäätöjärjestelmä ACC, kaistavahti Varoitusjärjestelmä LDA ja kaukovalot mukautuva ohjausjärjestelmä AHS. Tällä kertaa Lexus NX 2018 päivitetään turvallisuussyistä, mikä tekee matkasta enemmän mielenrauhaa.